Fontos! Ilyen márkájú olivaolajat ne vegyél! 14 cég, akikről kiderült, nem eredeti olivaoljat töltenek az üvegbe >>>

 

FIGYELEM! ILYEN MÁRKÁJÚ OLIVAOLAJAT NE VEGYÉL >> 14 CÉG, AKIKRŐL KIDRÜLT, HOGY NEM EREDETI OLIVAOLAJAT TÖLTENEK AZ ÜVEGBE! >>>>

Ilyen márkájú olivaolajat ne vegyél!

14 cég, akikről kiderült, nem eredeti olivaoljat töltenek az üvegbe.

Igen egészséges az olivaolaj, meghosszabbítja az életet, támogatja a szív és az agy működését. De csak akkor, ha valódi, sajnos rengetegen hamisítják.

A valódi görög, olasz és spanyol olivaolajak nagyon drágák, ezért a magasabb profit érdekében a cégek sokkal olcsóbb olajakkal keverik. Azt mondják, hogy a olivaolajak 70 százaléka hamisított!

Íme a cégek, amelyek nem tiszta olajat töltenek a palackba. A hamisított olajakat ráadásul kezelik különféle aromákkal, illatanyagokkal, tisztítószerekkel, hogy valódinak látsszanak. Így különösen egészségtelenek!
Sajnos nem áll módunkban megnevezni ezeket az olivaolajokat, mert bajunk lehet belőle, inkább egy olyan listát teszünk közzé, amely a jó minőségű olivaolajakat foglalják össze >>>

Ezek az olajak jó minőségűek >>>

Lucero
McEvoy Ranch Organic
Corto Olive
Bariani Olive Oil
California Olive Ranch
Cobram Estate
Olea Estates
Kirkland Organic
Így tesztelheted, hogy jó minőségű-e az olaj

Tedd hűtőbe a megvásárolt olajat, és ha hideg hatására megmerevedik a palackban, akkor igazi olivaolajat vettél, ha azonban folyékony maradt, hamisított.

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!

WRITER

Forrás: http://egyazegyben.com/