ÍGY INDUL A JÖVŐ HETED! ITT HOLNAPI HOROSZKÓPOD! LESZ AKI HOLNAP VÁRATLANUL KAP EGY ZSÁK PÉNZT!

Napi horoszkóp
2018. március 05.Hétfő!
Kos
Kedves Kos! Olyan dolgok történhetnek családodban, amelyeket nem fogadsz kitörő lelkesedéssel. Talán másra számítottál, mégse mutasd ki csalódásodat. Gyerekeidet se próbáld lebeszélni elhatározásukról, úgysem hallgatnak a bölcs tanácsra. Jobb, ha hagyod, hogy saját belátásuk szerint cselekedjenek.

Bika
Kedves Bika! Csaknem elkésel a munkahelyedről, néhány fontos dolgot otthon felejtesz, pedig többször is visszamentél a lakásba. Egymásnak ellentmondó üzenetek, feladatok várnak. Rossz híreket hallasz egy barátodról. Mérges vagy kedvesedre, igazán telefonálhatna. Egész nap nem találod a helyedet.

Ikrek
Kedves Ikrek! Az előjelek szerint ezen a napon valamilyen fontos dolog történik, amely főleg az egészségi állapotodban hozhat változást. Ettől függetlenül sem árt, ha ma a szokásosnál sokkal elővigyázatosabb vagy, főleg a közlekedésben. Túlfeszített tempójú tornával se gyötörd magad egy ideig.

Rák
Kedves Rák! Üresnek, fáradtnak érzed magad. Csak nem a tegnapi elmélkedés ártott meg ennyire? Ezt nem gondolod komolyan. Egyszerűen ilyen a természeted. Gyorsan belekapsz ebbe is, abba is, és képtelen vagy a túl hosszan tartó erőfeszítésekre. Edzened kellene magad testileg és szellemileg egyaránt.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Szeretnéd elkerülni a váratlan eseményeket. Készülj fel mindig a legrosszabbra, akkor már csak jobb jöhet. Ma inkább magadban bízz, hiszen a meglepetés akár kellemes is lehet. Például egy jóságos tündér teljesíti kívánságaidat. Tudod, mit kérnél tőle? Mondjuk egy bankszámlán kívül…

Szűz
Kedves Szűz! Minden jel arra mutat, hogy sikereket könyvelhetsz el legutóbbi munkád gyümölcseként. Természetesen ez legyezi hiúságodat, de vigyázz, nehogy túlzottan elbízd magad! Nem elég a már elvégzett munka eredményéből élni, újabb feladatok várnak rád, melyek hasonló sikerekkel kecsegtetnek.

Mérleg
Kedves Mérleg! Sajnos nem lesznek jók azok a hírek, melyek ma eljutnak hozzád. Szólhatnak pénzügyi kudarcokról, de lehet, hogy partnered hűségét kérdőjelezik meg. Mindenképp számíts rá, hogy felkavar a dolog, ideges, bizonytalan leszel. Képtelen vagy koncentrálni, és a munkához sincs sok kedved.

Skorpió
Kedves Skorpió! Próbálj egy kicsit visszavenni a tempóból. Az már túlzás, hogy minden hétvégét munkával töltesz. Lassan annyira megszokod a munkát, hogy észre sem veszed, mennyire elhanyagolod családodat. A túlfeszített tempónak egyébként az is a velejáróra, hogy többet hibázol. Most kell abbahagyni.

Nyilas
Kedves Nyilas! Ha ma túl sokat gondolkozol önmagadról, az életről, a körülményekről – és persze a munkáról, amiből mostanában kezd eleged lenni -, akkor könnyen juthatsz olyan felismerésre, hogy minél előbb, esetleg már holnap változtatni kell. Lehet, hogy ezt jól érzed, de légy kicsit türelmesebb.

Bak
Kedves Bak! Ünnepelnél valamit, ha a sors nem tenne keresztbe. Magunknak teremtjük az ünnepeket, hogy legyen okunk jól érezni magunkat. Ezért ne hidd, hogy pótolhatatlan az alkalom. A szélsőséges és romantikus elképzelések nem mindig vihetők véghez, a józanul kimértek több eredménnyel kecsegtetnek. Ráadásul hatalmas javulhat az anyagi helyzeted is.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! Ismét értelmetlenül elfecséreltél néhány visszahozhatatlan napot. Mielőtt efeletti bánatodba túlságosan belemerülnél, vesd magad a munkába! A feladatok egymásutánja, szigorú rendje már-már örömmel tölt el. És ha itt-ott valamin változtatni tudsz, azt ma éteri boldogságnak érzed.

Halak
Kedves Halak! Valami nagy dolgon töröd a fejed. Már több ízben neki rugaszkodtál, de mindhiába. A fiaskóba nem könnyen nyugszol bele, noha „jóakaróid” erről másképp vélekednek… Vagy talán éppen ezért határozod el újra és újra, hogy nem adod fel, amíg csak nem találod meg a legmegfelelőbb megoldást.