Döbbenetes lista! Ők keresnek ma a legjobb Magyarországon – bruttó 1 millió forintos fizetés érettségivel!!!! És bárki jelentkezhet az ingyenes képzésre most is! >>>>

 
Meglepő lista – ezek ma a legjobban fizetett állások Magyarországon! Akár bruttó 956 ezer forint havonta! Némelyikhez az érettségi is elég! Itt a lista :

EZEK MA LEGJOBBAN FIZETETT ÁLLÁSOK MAGYARORSZÁGON – MUTATJUK HOVÁ MENJ DOLGOZNI, HOGY IGAZÁN JÓL KERESS! ITT A LISTA >>>Továbbra is a cégvezetés a legjobban fizető foglalkozás Magyarországon, ugyanis a vezérigazgatók bruttó átlagbére 1 millió 447 ezer forint; a cégvezetést és a menedzsmentet nem nézve pedig a pilóták keresik a legtöbbet, bruttó 956 ezer forintot – olvasható a pénteki Világgazdaságban.A gazdasági napilap a fizetesek.hu szakportál augusztusi adataira hivatkozva azt írja, hogy a hivatalos átlagkeresethez a legközelebb a jelzáloghitel-specialisták állnak, az ő bruttó bérük 297 ezer forint. A szakportál 50 ezer munkavállaló béradataiból állította össze kimutatását.A húsz legjobban fizető pozíció között mindössze négy olyan van, amely nem a cégvezetéshez vagy a menedzsmenthez köthető. Jól fizető kategória még a technika, fejlesztés (bruttó 493 ezer forint), a menedzsment (479 ezer), az információs technológia (460 ezer), valamint a telekommunikáció (405 ezer).

A lista alján a díszletépítők vannak, a szakportál szerint ők átlagosan bruttó 120 ezer forintot visznek haza. A pénztári alkalmazottak, a csaposok 150-150 ezer forintot, az úszómesterek 149 ezer forintot keresnek. A virágkötők, a postások, a szobalányok, a cipészek és a varrónők átlagbére 140 és 150 ezer forint között mozog – olvasható a Világgazdaságban.

Forrás : hirado.hu

WRITER